2010-09-01

Terörü Bitirmek İsteyeni Bitirirler

Bomba gibi bir iddia daha: Abdullah Öcalan (Apo) bir ara yakalanmış, sonra salıverilmiş. Bunu gazeteci Uğur Mumcu öğrenmiş ve öldürülmüş. (Bir ara Abdullah Öcalan ile birlikte olan, sonra ondan ayrılıp kendi teşkilatını kuran, şu anda İsveçte yaşayanKürt liderlerinden Avukat Hüseyin Yıldırım böyle iddia ediyor.)


Birileri için Apo lazımdır... PKK lazımdır...

Apo yakalanmadı mı? Yakalandı ama onu biz yakalamadık, birileri yakaladı ve paket halinde teslim ettiler. Yakalayanların, paketleyip teslim edenlerin birtakım şartları da vardı. Bizim derin devletimiz o şartları kabul etti. Apo lüks (kaç yıldızlı acaba?) İmralı cezaevine konuldu ve oradan idare ediyor. Neyi idare ediyor? Bilmem neyi idare ediyor...

1. PKK savaşı bitmez.

2. Bitirmeye kalkanı bitirirler.

3. Zâhirde öyle görünse de Apo bir Kürt lideri değildir. Onun Kürtçe bile bilmediği iddia ediliyor.

4. 60 yılı aşan bir müddetten beri Kürt meselesini Siyonistler kurcalamakta ve organize etmektedir.

5. Ermenilerin, "Büyük Ermenistanı" kurmak, Türkiyeyi parçalayıp çökertmek, bizim topraklarımıza yeniden Ermeni nüfusu yerleştirmek için en büyük dayanak noktaları, manivelâları, tutamakları Kürt terör hareketidir.Siyonistler de Eretz İsrael'i PKK vasıtasıyla gerçekleştirmek istiyor.

6. Bir ara "birileri PKK'ya, Türk ordusunun kullandığı MKE (Makina Kimya Endüstrisi) mermileri bile temin etmişti.

7. Neşe Düzel'in Avni Özgürel'le yaptığı röportajın başlığı neydi: "PKK'yı bitireni bitirirler". Özgürel bir ara Apo ile gidip görüşmüş ve PKK başı ona böyle demiş. (Radikal, 27/10/2003)

8. Yoksa unuttunuz mu? Kürtleri isyan ettirmek, bir kısmını dağa çıkartmak için ne yapılmıştı? Bir köy halkına insan pisliği yedirilmişti!.. Yalan mı söylüyorum, iftira mı ediyorum? Hayır hayır. Bu mesele Strasburg'taki İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) kadar götürülmüş ve devletimiz mahkum edilmiştir.

9. En az üç bin (rakamla: 3000) Kürt köyü boşaltılmış, yakılmış, düzlenmiş, bahçeleri ve bostanları tahrip edilmiştir. Bu korkunç ve genel tahribat niçin yapılmıştır? Türkleri ve Kürtleri kaynaştırmak, ülke çapında bir sosyal barış ve mutabakat oluşturmak için mi? Yoksa yeterli sayıda Kürdün silahlanıp dağa çıkması için mi?

Lütfen çok rica ediyorum, aşağıdaki cümleleri en az on kere tekrar ederek hâfızanıza iyice nakş ediniz:

Birileri PKK terörünün bitmesini asla istemez. Bunu bitirmek isteyeni bitirirler. Terör, Türkiye parçalanıncaya kadar devam etmelidir.

Peki bu birileri kimlerdir? Onu da düşünün, siz bulun...

Zekat konusundaki hatâlar, günahlar, yolsuzluklar yüzünden ülkemizdeki milyonlarca fakir ve miskin Müslüman eziliyor. Bunun vebali zekatları gasb edenlere râcidir.

Ne biçim birMüslüman toplum olduk ki, beş vakit namazı doğru dürüst (yahut hiç) kılmıyoruz,

Zekatlarımızı doğru dürüst, yerli yerinde vermiyoruz,

Fakir ve miskin iman kardeşlerimizin hakkını yiyoruz...

Allahtan korkalım, Peygamberimizin ruhaniyetinden utanalım.

Fukara ve zuafa-i müslimîn sürünürken bazı din baronları Firavun gibi yaşıyor.

Kur'ana, Sünnete, icma-i ümmete, fıkha, şeriata aykırı olarak toplanan ve yine bunlara aykırı olarak sarf edilen zekat paraları ateştir.

İcazetli ulema ve fukaha (kaç kişi kaldıysa) bu konuda Ümmet-i Muhammed'i uyarmalı ve aydınlatmalıdır.

Zekatla ilgili bozuk ve batıl ictihad ve fetvalar çürütülmeli; red, cerh ve ibtal edilmelidir.

Ya Rabbi ne günlere kaldık!.. Namazı terk ettik, şehvetlerimize uyduk, zekat konusunda doğru yoldan saptık, İslam ahlakına zıt bin türlü seyyiat yapar hale geldik.



Mehmet Şevket Eygi

30 HAZİRAN 2010

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar