2011-11-15

Bekaretimi 15 yaşımda Atatürk'e verdim

Bekaretimi 15 yaşımda Atatürk'e verdim. Zsa Zsa Gabor


Kanuni'nin cinsel hayatı ile ilgili tartışmalar sürerken bu kez de Atatürk'ün cinsel hayatı tartışılmaya başlandı.

Show TV'nin Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatının anlatıldığı yeni dizisi Muhteşem Süleyman ile ilgili tartışmalar sürerken, bu kez de Atatürk'ün cinsel hayatı tartışılmaya başlandı.

Kanuni Sultan Süleyman'ın yatak odası ile başlayan tartışmalar, televizyon programlarında tüm padişahların cinsel hayatlarının sorgulanmasına kadar uzadı. Kimi tarihçiler, bunun o dönemlerde normal bir durum olduğunu ve günümüzle kıyaslanmaması gerektiğini belirtirken, bazı kesimler de bu tartışmaları farklı alanlara çekiyor.

ATATÜRK'ÜN CİNSEL HAYATI TARTIŞLIYOR
Televizyon kanallarında padişahların cinsel hayatı tartışırken, internette ise bambaşka bir tartışma başladı ve Atatürk'ün cinsel hayatı mercek altına alındı.

İnternetteki tartışmalar ise, Atatürk ile 15 yaşındayken 5 yıl boyunca birlikte olduğu ve bugünlerde bacağı kesileceği açıklanan ünlü yıldız Zsa Zsa Gabor üzerinden yürüyor.


Zsa Zsa Gabor'un hayatını anlatan ve hatıralarına yer verilen 1991 yılında yayınlanan One Lifetime is not Enough isimli kitapta Atatürk ile yaşadığı cinsel deneyim, tartışmaların ana konusunu oluşturuyor. Tartışmalarda, Tarihçi-Araştırmacı Cezmi Yurtsever'in sitesinde yayınladığı kitaptan alıntılanan Aatatürk'ün cinsel yaşamıyla ilgili bölüme yer veriliyor.

'ATATÜRK'E 15 YAŞINDA BEKARETİMİ VERDİM'
Zsa Zsa Gabor, Cezmi Yurtsever'in sitesinde yer alan kitabın o bölümünde, Atatürk'le ilk gününü ve yaşadığı cinsel deneyimi şöyle anlatıyor;

"Açılan büyük bir kapının ardından içeriye girdim.Heyecandan kalbim deli gibi çarpıyordu.Mermer taşla döşenmiş yoldan geçerek bahçe içindeki eve doğru yöneldim. Çok büyük bir zeytin ağacı evin girişini gölgeliyordu. Hipnotize olmuştum. Üst kata çıktım. Atatürk el işlemesi geniş bir gürgen koltuğa oturmuştu. Arkası bana dönüktü.Yanındaki masa üzerinde duran nargilesini içiyordu.

Kemal Atatürk, Tanrı'nın insanlığa ender gönderdiği bir kurtarıcı, politika ustası ve korkusuz bir savaşcıydı. O yarı insan yarı tanrıydı. Orta yaş döneminde dahi Atatürk'ün seks aktiviteleri yakın çevresi tarafından biliniyordu. Bakırımsı kırmızı renkli kadife koltuğa- yanına- oturmamı söyledi.Büyülenmişcesine Atatürk'ün emrini yerine getirdim.Nargilesinin hortucunu bana doğru uzattı ve içmemi söyledi.Dumanı içime çektim.Diğer elinde tuttuğu rakıyı yudumlayarak içtim.

Atatürk ile beraberliğimin bundan sonrasını ilk defa açıklıyorum. Dans eden dansözlerin odadan çıkmalarını istedi.İkimiz baş başa kalmıştık. Henüz 15 yaşındaydım. Çocuk denecek kadar genç sayılırdım. Atatürk 56 yaşında olgun bir erkekti. Buna rağmen ürküntü duymuyordum.

Rakının verdiği sarhoşlukla olsa gerek kendimi rüyada hissediyordum. Atatürk'e bekaretimi verdim. Atatürk benim ilk erkeğimdi. Şeytani bir çekicilikle, benimle deliler gibi sevişti. O, genç bir kadının nasıl mutlu edileceğini çok iyi biliyordu. Atatürk, aklıma her geldiğinde O'nun tüm kadınları doyuma ulaştıracak gücü olduğunu düşünürüm. Atatürk, profesyonelce sevişen bir tanrı, bir kraldı."

ZSA ZSA GABOR KİMDİR?
Gabor, Tatar bir ailenin kızı. Budapeşte'de kalabalık bir ailede doğdu. Güzelliğinden dolayı daha 13 yaşında Macaristan güzellik kraliçesi oldu. 1930'lu yıllarda Atatürk ile tanıştı ve 5 yıl boyunca birlikte oldular. Atatürk öldükten sonra 1949 yılında George Sanders ile evlendi ve 1954 yılında boşandı.

Gabor, Hollywood'a geldikten sonra da döneminin en güzel ve çekici kadınlarından biri olarak anıldı. 1958 yılında "En Göz Alıcı Aktris" kategorisinde Altın Küre'yi kazanan Gabor'un, Televizyon kategorisinde Hollywood Ünlüler Kaldırımı'nda yıldızı bulunuyor.

Zsa Zsa Gabor'un hayatı ve hatıraları 1991 yılında yayınlandı ve Gabor, One Lifetime is not Enough isimli kitapta Atatürk ile olan ilişkisini anlattı.

Şu anda 93 yaşında olan aktrist, geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırıldı ve bacağındaki büyük yaranın kangrene döndüğü belirlendi. Ünlü yıldızın sağ bacağının dizden aşağısı önümüzdeki günlerde kesilecek.

ROTA HABER

======



Ünlü sinema yıldızı dönemin 'En göz alıcı aktristi' olan Zsa Zsa Gabor, otobiyografisinde Atatürk’le romantik bir iişkileri olduğunu ve kendisine bu ilişkinin sembolü olarak 'Fatma’nın Eli' mücevherini hediye ettiğini söylemişti.
__________


İlgili Konular:





Ayrıca Bakınız: http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/zsa_zsa_gabor?tc=26&page=1&albumId=27495

1 yorum :

  1. Macar asıllı ABD’li oyuncu Zsa Zsa Gabor’un bazı Türk araştırmacıları tarafından kullanılan ve kendisi tarafından yazıldığı bile fazlasıyla şüpheli olan bu iddialarının sahte olduğunu anlamak işten bile değil. Ancak biz Atamıza yönelik böyle çirkin yakıştırmaların ve gerçek dışı iddiaların genç zihinleri bulandırmasını engellemeyi görev biliriz.

    ZSA ZSA GABOR 1937′DE 15 YAŞINDA DEĞİLDİ
    Gabor bir erotik hikaye tadında yazdığı anısında Atatürk’ün 56 yaşında kendisininse 15 yaşında olduğunu iddia etmektedir. Oysa Atatürk’ün 1881′de doğduğu düşünülünce söz konusunu olayın 1937 yılında geçtiği ortaya çıkacaktır. Zsa Zsa Gabor 6 Şubat 1917′de dünyaya geldiğine göre, 1937 yılında 15 yaşında olmasının imkânı yoktur.
    İddianın ne kadar mantık dışı olduğunu ortaya koyan ilk gerçek budur.
    ZSA ZSA GABOR NASIL BAKİRE OLABİLİYOR?
    Gabor, 1937′de bir Türk yüksek mimar olan Burhan Asaf Belge ile evlenerek Türkiye’ye gelmişti. Gabor’un Atatürk’le tanışmadan önce Belge ile ilişkiye girmemiş olması, özellikle geleneksel Türk toplumu düşünülünce imkansızdır.
    ATATÜRK 1937′DE HASTAYDI
    1937′de Atatürk’ün sağlığı birden bire bozulmuş ve bir daha düzelmemişti. Bu dönemde bu kadar sağlıklı bir şekilde, bu kadar zinde bir ilişkiye girebileceğini düşünmek de hayalcilikten kaynaklanmaktadır. Ayrıca anlatılanlardan yola çıkacak olursak, Atatürk bir padişah hayatı sürmüş idi. Bunun da Atatürk hakkında yazılan ciltlerle anı incelendiğinde, yalnızca art niyetli bir iddia olduğunu anlıyoruz.
    Sonuç olarak, Türk toplumunun ahlaki ve dini değerlerinden yola çıkarak, onu yönlendirmek isteyen birtakım art niyetli kişiler, Atatürk’le yakınlaşması ihtimali olmuş bu kadının ağzından Atatürk’ün ahlaksız bir kişi olduğu iddiasını dile getirmişlerdir. Eğer bu iddialar bizzat Gabor’a ait ise, bu da Gabor’un 93 yaşında olmasının beraberinde getirdiği birtakım hülyalardan kaynaklanmaktadır.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar