2011-11-20

İsmek'in Fotoğrafçılık Kursu Kayıtları Başladı !

İsmek'in Fotoğrafçılık Kursu Kayıtları Başladı !
Fotoğraf çekmek konusunda uzmanlaşmak, fotoğrafçılığı meslek edinmek, fotoğraf çekmenin ve doğru anı yakalamanın inceliklerini öğrenmek isteyenler için İSMEK’in verdiği “Fotoğrafçılık” eğitimi büyük ilgi görüyor. Teknik bilgilerin yanı sıra kursiyerlere vizörden sanatsal bakış kazandırmayı amaçlayan İSMEK’te, ilgi ve yeteneği olan herkes fotoğraf sanatını öğrenebiliyor.

“Fotoğrafçılık” branşında; ışık-gölge, renk-doku, strüktür, perspektif, nokta-çizgi, diyafram-enstantane ayarları, tasarı ilkeleri, film banyosu, fotoğraf baskısı, bellek kartları gibi konularda eğitim veriliyor. Kursiyerlerine fotoğraflarını çeşitli sergilerde izleyici karşısına çıkartma imkânı veren İSMEK’te fotoğrafçılık eğitimi 96 saat sürüyor. İSMEK’in bu yıl 23 kurs merkezinde verdiği “Fotoğrafçılık” eğitimlerinden 1880 kişi eğitim almaya başladı bile.

2011- 2012 eğitim döneminde İSMEK’te kayıtlar devam ederken, İstanbullular tüm branşlardaki eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Branşlarla ilgili detaylı bilgiye www.ismek.org adresinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar