2012-03-20

Dünya genelinde yaşanan sorunların çoğunun sebebi bu proje; Arz-ı Mev'ud (Vaad Edilmiş Topraklar)

Dünya genelinde yaşanan sorunların çoğunun sebebi bu proje; Arz-ı Mev'ud (Vaad Edilmiş Topraklar)


Dünya nüfusuna kıyas edildiğinde bir avuç insan denilebilecek İsrail oğlulları (Yahudiler), iki bin senelik vatansızlıklarından sonra Allah'ın kendilerine vaat ettiklerine inandıkları İsrail devletini kurabilmek için bütün dünyayı birbirine kırdırıp, akıl almaz fitneler çıkartıp iki büyük dünya savaşı çıkarttılar. Bu savaşların sonunda tam 400 sene Osmanlı egemenliğinde kalmış topraklarımızda küçük de olsa bir İsrail devleti kurabilmeyi başardılar.

Şimdi ise çoktan kurulması gerektiğine ve geç kalındığına inandıkları Nil'den Fırat'a kadar Büyük İsrail devletini kurabilmeleri için üçüncü bir dünya savaşı çıkartıyorlar...

Yine sinsice ve taktik oynuyorlar.. Ellerinde tuttukları basın güçleri ile her halkı ayrı ayrı aldatıp kandırıyorlar..

Dinler arası diyalog, Medeniyetler ittifakı, Büyük Ortadoğu Projesi, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi, Kuzey Afrika Birliği ve AKP projeleri bunun için hazırlandı... Bu ideallerini gerçekleştirebilmeleri için sıcak savaş denilince ilk akla gelen Türk ordusunu ve Türkiye'nin çeşitli Liman ve havasahalarını kullanmak zorundalar...

Size anlatılan masalları artık sorgulayın... Suriye düşünce sıra İran ve Türkiye'ye gelecek unutmayın...
Rusya lideri Putin 770 milyar dolar gibi uçuk bir bütçe ayırarak Rus ordusunu bu savaşa hazırlama kararı aldı ve biz Rusya, Çin derken bir çok nükleer güce sahip ülkeyi çoktan karşımıza alıp ABD saflarında yerimizi aldık..
İzmir'den sonra Malatya'da üs oldu, sesimizi çıkartmadık...
Bu sessizliğin bedeli ağır olur...


****

Thedor Hertzel  
"Kuzey sınırlarımız, Kapadokya'daki dağlara kadar dayanıyor."
Thedor Hertzel

(Kendisi, adı İsrail’deki Siyon Dağı’ndan gelen Siyonizm felsefesinin kurucusudur. Bu bakımdan yakın tarih açısından çok önemlidir. Avusturya’lı yahudilerdendi. Mesleği gazetecilikti. Tek amacıysa kutsal kitap olarak var saydıkları Tevrat‘taki kendilerine vadedilmiş olan topraklar üzerine bir Yahudi Devleti kurmaktı.


Kapadokya neresi mi? Anadolu'nun iç kısmında, güneyde Toros dağlarından, kuzeyde Karadeniz'e kadar uzanan bölge. Batıda Tatta (Tuz) Gölü, doğuda Rusya, İran ve Fırat nehriyle sınırlıdır.)




**** 


Ben Gurion 

"İsrail'in bir başka haritası daha vardır."

Ben Gurion

"Filistin'in bu günkü haritası, İngiliz manda yönetimi tarafından çizilmiştir. Yahudi halkının, gençlerimiz ve yetişkinlerimizin yerine getirmesi gereken bir başka haritası vardır; Nil'den Fırat'a kadar..."

Ben Gurion

( İsrailli devlet adamı ve siyasi lider, İsrail'in ilk başbakanı ve ikinci savunma bakanı. 14 Mayıs 1948'de Tel Aviv'de İsrail'in bağımsızlık bildirisini okudu. 1948 Arap-İsrail Savaşında ülkenin liderliğini yapmıştır. Karizmatik kişiliği ve mücadeleci ruhu ile kitlelerin sevgisini kazanmış, hükümetteki görevinden ve daha sonra Knesset'ten ayrıldıktan sonra Ulusun Atası payesi ile onurlandırılmıştır.)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar