2012-03-19

Ünlü KFC'nin Tavuklara Uyguladığı Sadistlik. Siz Hala Seri Üretim Tavuk ve Tavuk Ürünleri Yiyebiliyor musunuz? (Video)

Ünlü KFC(KFC Kentucky Fried Chicken)'nin Tavuklara Uyguladığı Sadistlik... Siz Hala Seri Üretim Tavuk ve Tavuk Ürünleri Yiyebiliyor musunuz?







*****
Bir Müslüman için Tavuk her şeyden önce temiz yemlerle gıdalanmış ve doğal ortamlarda ilaçsız/hormonsuz beslenmiş olmalıdır. Sonra besmele ile kesilmiş olmalı ve tüyleri kuru yolunmalıdır. Tüylerini kolayca yolmak için iç organları çıkartılmadan kaynar kazana sokulup çıkartılması besmele ile kesilmiş bir tavuğu bile necis yapar ve yenmesi haram olur..

*****

Sual: Kesilen tavuk karnı yarılıp iç organları çıkartılmadan, tüyünü kolay yolmak için kaynar suya atılsa bu tavuk necis ve haram olur mu?

Cevap: Olur.

(Fetava-i ibn-i Nüceym)

*****


Tavuk kesildikten sonra sıcak kazana atılmadan kuru bir şekilde yolunmalıdır. Ayrıca otomatik makinelerde besmelesiz kesilmemiş olmalıdır. İlla makinede kesilenlerin bıçaklarına besmele-i şerif yazılmalıdır. Allah adı söylenmeden kesilen hiç bir hayvan yenmez.

Bir avcı dahi tetiği çekerken kasten besmele çekmese, av köpeğini gönderirken besmele çekmese, bir balıkçı oltasını veya ağını atarken bilerek besmele çekmese bu avlananlar/tutulanlar da yenmez. Unutmak ise her zaman özürdür.. Unutarak besmele çekmese yenir...

Ve midesine girenin haram mı helal mi olduğuna dikkat etmeyenler perişan olurlar. Haram yiyenler harami olurlar...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar