2015-05-08

ABD UFO'ların varlığını neden gizliyor? | ABD başkanı Eisenhower uzaylılarla üç kez görüşüp anlaşmış

abd, Dwight D. Eisenhower, Evrende yalnız mıyız?, fbi, new mexico, telepati, ufo, Uzayda hayat var mı?, uzaylılar,



34'üncü ABD Başkanı Eisenhower'ın üç kez uzaylılarla toplantı yaptığı iddia edildi. Başkan'ın danışmanı Timoty Good, uzaylılarla telepatik iletişim kurduklarını söyledi

Eski ABD Başkanı Dwight D. Eisenhower'ın telepati yöntemi ile iletişim kurduğu uzaylılarla 3 toplantı ve bir anlaşma yaptığı öne sürüldü. Eski hükümet ve Pentagon danışmanı İngiliz yazar Timoty Good, yıllardır dolaşan söylentiyi tekrar gündeme taşıdı. BBC2 televizyonunda Frank Skinner'ın sunduğu programa katılan eski danışman Good, 34'üncü ABD Başkanı Dwight D. Eisenhower'ın en az üç kez uzaylılarla toplantı yaptığını öne sürdü. Good, FBI ajanlarının telepati yöntemi ile iletişim kurduğu uzaylılarla gerçekleşen toplantıların New Mexico'da bulunan hava üslerinde gerçekleştiğini iddia etti.

ANLAŞMA BİLE YAPMIŞ!


Good, 1953-1961 yıllarında görev yapan Eisenhower'ın güçlü şekilde uzaylıların varlığına inandığına anlattı. Uzaylıların resmen ya da başka yoldan dünyada birçok kişi ile iletişim kurduğunu belirten Good, başkan Eisenhower'ın 1954 yılındaki uzaylılarla toplantısının New Mexico'daki Holloman Hava Üssü'nde gerçekleştiğini kaydetti. Eski başkanın bu toplantıların birinde "Yabancı griler" adı verilen bir ırkla anlaşma yaptığını da anlatan Good, anlaşmanın ayrıntıları hakkında bilgi vermedi. Good ayrıca birçok ülke hükümetinin uzaylılarla yıllardır devam eden iletişimlerinin bulunduğunu kaydetti. Eski başkan Eisenhower 1969'da 78 yaşında yaşamını yitirdi. Emekli New Hampshire eyalet temsilcisi Henry McElroy Jr ise 2010 yılında eski başkana uzaylılar hakkında yazılmış bir belge gördüğünü açıklamıştı. McElroy yayınladığı video kaydında eski başkana "uzaylıların ABD topraklarında olduğu ve onlarla görüşebileceğinin" yazıldığını öne sürmüştü. McElroy, belgede uzaylıların zarar vermek için ABD'de olmadıklarının ve endişe duyulmaması gerektiğinin de vurgulandığını kaydetmişti. 




(Sabah, 18.02.2012)




Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar