2015-05-08

Ay'daki mumyalanmış uzaylı kadın cesedi ve terk edilmiş şehir

Ay'da bulunan uzaylı mumyası, Ay'daki antik şehir, Ay'daki gizli üsler, Ay'daki kadın cesedi, Ay'daki kadın mumyası, Uzayda hayat var mı?, uzaylı, uzaylı mumyası, uzaylılar, videolar,




NASA, Apollo 17 görevi ile Ay uçuşlarını resmen sonlandırdı. Yapacağını ilan ettiği Apollo 18Apollo 19 ve Apollo 20 uçuşlarını ise ödenek kesintisi nedeni ile iptal ettiğini duyurdu. Oysa konuya vakıf olan pek çok uzman NASA'nın Apollo uçuşları sırasında, özellikle de Apollo 17 görevinde dünya dışı yaşama dair çok kesin kanıtlara ve gerçeklere ulaştığını ve bunları gizlice devam ettirmek için ödenek kesintisi bahanesi ile uçuşları durduruğunu ilan ettiğini söylediler. 

Geçtiğimiz yıllarda, gizlice gerçekleştirilen Apollo 18 görevinde NASA astronotlarının çektiği yaklaşık seksen saatlik görüntüler internette yayınlandı ve muhtemelen bunları sızdıran taraf olan Ruslar, Apollo 18 ismi ile bir de film çektiler. 

Bu filmde dünyanın bilmediği bir gerçeği de ilan ettiler. Ay'a ilk ayak basanlar Ruslardı. Ruslar gizlice gerçekleştirdikleri bir uçuşla Ay'a gittiler ve başarılı şekilde indiler. Ama geri dönüş yapamadılar ve bunu dünyaya ilan edemediler. Lakin Ruslar da Ay'da dünya dışı canlıların ve araçların olduğunu net olarak gördüler ve bir daha Ay'a gitmediler. Bunun yerine Lunakhod adını verdikleri, şimdilerde NASA'nın Mars'a gönderdiği robotlara benzer robotlar göndermeyi tercih ettiler ve elbette bunu da gizlediler. 

Bu yüzden, Ay'da bizden çok çok daha ileri teknolojiye sahip başkalarının bulunmasından olsa gerek yaklaşık kırk yıldır NASA da resmen bir daha Ay'a gitmedi. Bu videoda izleyeceğiniz görüntüler, resmi tarihe göre iptal edilmiş ama gerçekte ise yapılmış ve tamamlanmış Ay görevlerinde çekilmiş görüntülerdir ve bulunan antik Ay şehri kadar uzaylı kadın cesedi de çok ilginçtir. Bulunan mumyalanmış uzaylı kadın cesedi tıpkı bizim dünyamızdaki Asyalı bir kadın özelliklerindedir. (Mehmet Fahri Sertkaya )





Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar