2015-05-08

Apollo 18 Filmi | Ölüm yolculuğu | Ay'a bir daha neden gitmediler?

apollo 18, astronomi - uzay bilimi, ay, ay'ın karanlık yüzü, bilim - teknoloji, evrende yalnız mıyız, nasa, rusya, sovyetler birliği, uzayda hayat var mı,

Apollo 18 Filmi | Ölüm yolculuğu | Ay'a bir daha neden gitmediler?

Ay'ın karanlık yüzünde yapılar var. Binalar var. Dünya dışı yaşam var. Rus'lar Ay'a Amerikalılardan önce gittiler ama Rus kozmonotlar başarı ile Ay'a ulaşabildikleri halde dönemediler.

En son Apollo görevi resmen Apollo 17 ile bitti. Ama ABD, Apollo 18 ekibini gizlice gönderdi. Her şey büyük bir gizlilik içinde yürütüldü. Gönderilen astronotlar bile gerçeğin ne olduğunu, ne için gönderildiklerini bilmiyorlardı ve bu Apollo 18 astronotları da başarılı şekilde Ay'a indikleri halde geri dönemediler, iddiaya göre bir süre sonra öldürüldüler.



2011 yılında www.lunartruth.com isimli bir internet sitesinde birileri, Apollo 18 görevine ait resmi belgeleri ve bu ekibin çektiği yaklaşık 80 saatlik görüntüleri yayınladı. 


Ay'da dünya dışından insanların kurduğu üsler olduğunu hem ABD hem de Ruslar çok net gördüler. İşte ABD'nin de, Rusların da o gün bu gün resmen Ay'a gitmemelerinin asıl sebebi bu...

Mars'ta da Venüs'te de hayat olduğunu çok kesin biliyorlar ve bize Mars'taki robotlarının çektiği görüntülerin sadece elekten geçenlerini gösteriyorlar. Buna rağmen NASA'nın Mars'ta çekip dünyaya dağıttığı çok yüksek çözünürlüklü fotoğrafların bazıları detaylı incelenince Mars'taki yaşamın kanıtları görülüyor.


Apollo 18 filmi bu bilgiler ışığında izlenilmesi ve iddiaları araştırılması gereken bir film...

| mfs


Rusların çektiği Apollo 18 filmini izlemek için tıklayın

Ay'ın karanlık yüzündeki üs görüntülendi. Tıklayın 





Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar